dissabte, 22 de setembre del 2012

COED: Qui sóc jo?


Els primers dies a classe vam fer un exercici que consistia en descriure'ns a nosaltres mateixos a través d'una fotografia i després de forma escrita.

Per una banda, cadascuna de nosaltres vam portar una fotografia que creiem que ens podia descriure com a persona. A mi em va costar decidir-me perquè cada fotografia reflexa una part de la meva personalitat i no hi ha cap que ho reflecteixi tot. Per altra banda, a classe vam fer una descripció escrita de cada una de nosaltres i més tard les vam numerar (perquè fossin anònimes), recollir, barrejar i les vam repartir aleatòriament. Després cada companya havia de relacionar tres adjectius amb la descripció que li havia tocat i escriure una pregunta que ens agradaria fer-li a aquella persona anònima.

Finalment, vam llegir algunes de les descripcions i les vam comentar. Ha sigut un exercici molt útil per a reflexionar sobre nosaltres mateixos, donar-nos comte de com es veu un mateix i saber com ens veuen els altres a través de les nostres pròpies descripcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada