divendres, 28 de setembre del 2012

Activitat 2: Treball col·laboratiu. Google Drive



Aquesta setmana hem aprés a utilitzar el Google Drive, és una eina que ens ofereix google per a desar, editar, comentar compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup. Hem profunditzat en el tema a través de la següent activitat:
  • Crear i compartir un document de text: 



Un dels components del grup havia de crear un document de text que posteriorment compartirà amb els altres membres del grup i amb el professor. A continuació cadascú havia d'obrir el document compartit, comprovar que tothom podia editar el mateix document en línia simultàniament i que al actualitzar-se apareixien els fragments escrits pels companys. Amb aquest document ens vam posar d'acord sobre els apartats que havia de tenir el treball i vam començar a escriure'l.





Clic aquí per veure el document


  • Crear una presentació, compartir-la i emprar-la com una eina de comunicació: 



Vam crear una presentació referent al document creat anteriorment. Havia de estar composta per diverses diapositives, una portada, un esquema amb els apartats del treball, imatges, vídeos i explicacions sintètiques amb els continguts més rellevants.





Clic aquí per veure la presentació

  • Crear un formulari on-line:

  • Els fulls de càlcul de Google també es poden emprar per recollir informació a través de formularis. Una de les components del grup havia de crear un formulari plantejant unes qüestions referides al tema.  Després ella havia d'enviar l'adreça del formulari a tots els components del grup i, aquests, respondre a les tres qüestions. Les respostes van quedar recollides en el full associat al formulari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada