dissabte, 22 de desembre del 2012

Identitat i territori

Foto pròpia

Per les assignatures de COED i GTIC vam fer un treball que consistia en una exposició oral, en grup de dues persones, amb suport TIC. El tema del treball havia de ser sobre algun aspecte que tinguéssim en comú entre les dues components del grup, ja sigués d'identitat o de territori, i la durada de l'exposició havia de ser de 8 minuts.

Les sessions d'exposicions les hem realitzat durant cinc dies en els que el públic ens encarregàvem d'avaluar als nostres companys a traves de tres preguntes:

- Cita un aspecte a destacar de forma positiva.
- Fes un suggeriment de millora.
- Valora la complementarietat expressió oral - suport TIC aconseguida.

D'aquesta manera hem pogut aprendre els uns dels altres, ja que avaluar als companys ens ha servit per saber que era el que volíem fer en les nostres exposicions i el que no.

Al final de la classe els mestres ens deien què era el que podíem millorar i amb quins aspectes havien de prendre cura. Alguns són els següents:

- Hem de buscar un objectiu que sigui motivador per al públic.
- No hem de mantenir una mateixa imatge més d'un minut.
- No posar 4 imatges alhora mentre fas la seva explicació, perquè mentre estas explicant una fotografia el públic es pot distreure amb les altres i no prestar atenció al que estas dient.
- Posar-nos en el centre de l'aula i no en un raconet.
- Hi ha d'haver coordinació amb la companya a l'hora de passar les imatges de la presentació.
- Controlar les faltes d'ortografia.
- No posar un vídeo molt llarg.
- Citar les frases i fotografies.
- El tipus de lletra de la presentació ha de ser llegible, res de posar un format de lletra estranya.
- Hem de tenir clar quin és l'objectiu de la presentació.
- Afegir un element sorpresa.

Jo he fet l'exposició amb la Mònica Cerezo, el nostre tema ha estat la nostra personalitat relacionada amb la família, és a dir, encara que els nostres caràcters siguin diferents sempre tindrem una cosa en comú i es que totes dues creiem que la família és molt important per totes dues.

Finalment, com podeu veure, ha sigut un treball molt satisfactori perquè, encara que vaig passar molts nervis, he extret moltes coses positives i m'ha servit com ajudada per millorar en les pròximes exposicions orals.



1 comentari: